Sunday, June 30, 2013

COZUMA



What is Cozuma? Apakah itu cozuma?

Cozuma adalah compact powder dengan 8 benefits.

Cozuma merupakan produk keluaran terbaru Hai-O Marketing Sdn Bhd.

8 in 1 BENEFITS!!! 

Disebabkan dah pernah try test cozuma ni dan hasil nye  sangat lah memuaskan so, I would like to share this with you.


Harga Cozuma RM198/box

50% discount untuk box kedua (tempoh terhad)

Bagi sesetengah uol mesti rasa agak mahal kan harga cozuma ni. Tapi, sekali dah cuba confirm uol akan jatuh cinta dengan kehalusan cozuma ni.
Base + Foundation + Compact Powder dan 8 in 1 benefits.


8 in 1 benefits okay ;)

Senang kan sebab all in one. Jimat masa kita. Dengan cozuma ni tak de lah lagi kita nak amik masa berjam-jam untuk bersiap. Sapu je cozuma kat muka terus flawless jadi nye.





A magical powder.

8 manfaat dari cozuma



#Agen pelindung sinaran UV (SPF25 PA0+++)

#Agen Penghalus liang roma

#Agen yang membangkitkan seri wajah

#Agen penjamin tona kulit sekata

#Agen anti kedutan

#Agen pembekal nutrient untuk kulit lebih sihat

#Agen terbaik untuk menutup jerawat

#Agent anti radang kulit



Raya ni kalau uol pakai je cozuma ni confirm meletop jadi nye. Senang nak guna, nak solat pun senang coz tak pyh sental muka nak basuh makeup tebal.. Cozuma ni ala-ala BBCream and CC Cream la, tapi seriuosly cozuma memang the best!







leezza
013-9106171

No comments:

Post a Comment