Tuesday, June 18, 2013

PRODUK SUPERBRAND

ade yg bertanya pd sy knpe collagen yg sy jual tu mahal dan xglamer???? urmm :-)


ok...klu korang nk tau barang2 yg kami edar ni merupakan barang kawalan dan hanya terdapat di stokis Hai O Marketing seluruh negeri....klu xpercaya korang blh bersiap2 keluar rumah skrg gi shopping kompleks ye...cer korg cari ade ke brg hai O dijual kt shopping mall atau kt kiosk2 dlm mall tuuu.....

sbnrnya produk2 yg masuk iklan kt tv ke atau mane2 tu tak glamer sebenarnye sebab tu kena iklankan supaya glamer..btl x???
tapi kalau siapa yg tau dan kenal ngan brg2 hai 0 ni, mereka xde la nk ckp sembarangan pd produk superbrand kami ni..
produk kami tak perlu nak advertisement sgt mcm yg lain..

ok tgk contoh terdekat...korg kenal x produk Amway??? ade x dorg advertisementkan sgt produk tu??? xde kannnnn??? produk dorg ok jgk kan...ha..produk Hai O Marketing gtu jgk la...lebih kurang seangkatan la dgn Amway...produk kte sgt bermutu tinggi dan dalam kawalan.. 

contohnya cuba korg tgk BB PLUS COLLAGEN ni...ia merupakan produk Hai O Marketing..


  
pernah x korg jumpa atau nampak BB PLUS COLLAGEN ni dijual di kiosk2 kecik dalam shopping mall tu???  haa xde kan??? so skrg korg blh fikir dan wt perbezaan sendiri ok..ape slhnya labur ckt demi kesihatan kita..xrugi pun kannnn??? 

barang kita memang SUPERBRAND dan very HIGH QUALITY..cuba tengok plak kat toko-toko jamu..mana ada jual product kami kat sana..
kalau korg nak dapatkan produk kami ni memang kena dapatkan dari agent yang sah.
sbb tu product yang glamer tu biasa nye sekejap je kat market, sbb product diorg senang nak di palsukan.

kami tak sebarangan jual product..biasanye kami akan guna dulu dan dapatkan result, lepas tu baru kami share keberkesanan product tersebut dgn korg..

Banyak produk PALSU kt lua tu yg harganya lebih murah dari yg ORIGINAL..so memang brg hai O dijaga, xkan dapat dipalsukn, harga pun mmg reasonable sbb harga produk original kt lua pun mahal mcm setaraf dgn benefit dia cuma ble dipalsukan org suka la sbb murah padahal produk kesihatan tu x ori pun...KORANG BERANI KE GUNA PRODUK PALSU????

hope korg blh nampak perbezaan antara produk superbrand kami dgn produk lain yg ''glamer''...

blh contact sy ye klu nk order BB PLUS COLLAGEN dan semua barangan Hai O Marketing yang hangattttt masa kini!!!!

liza
013-9106171 

BB PLUS COLLAGEN AGENT @ PAHANG

No comments:

Post a Comment