Wednesday, July 17, 2013

BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHINDARKAN DIRI DARI RADIASI???

Apa itu RADIASI???
 

 
Apakah bahan radioaktif tersebut boleh tersebar melalui angin?
 
Bahan radioaktif tersebut akan melemah apabila jarak anda semakin jauh.
Iodium-131 lebih berat daripada udara, sehingga apabila angin tidak bertiup kencang iodium tersebut tidak akan terbang samapi ke tempat yang jauh.
 
Cara untuk melindungi diri anda
(1) Jangan pergi mendekati daerah pusat radasi
(2) Berada dalam gudang yang terlindung dari sinar radiasi
(3) Menunggu waktu berlalu
Agar bahan radiokatif tidak terkena pada tubuh dan terserap, yang harus kita lakukan pertama kali adalah berada didalam rumah, menjauhkan diri dari bepergian keluar rumah. ( takkan kita tidak keluar rumah pula kan???)


Terkena radiasi luar= Terkenanya sinar radiasi dalam jumlah yang banyak
   pada tubuh manusia.
Terkena radiasi dalam= Terkenanya sinar radiasi pada organ dalam manusia yang masuk melalui mulut dan luka.
 
Cara senang untuk mengurangkan radiasi adalah dengan menggunakan BIO VELOCITY SLEEP MATE.
 
BIO VELOCITY SLEEP MATE merupakan pelapik tilam yang dihasilkan dari tenaga tulen dari matahari!
BIO VELOCITY SLEEP MATE memang PAKAR dalam mengurangkan kadar radiasi..


secara asasnya, RADIASI ini boleh berpunca daripada ALAT ELEKTRONIK atau GADGETS di sekeliling kita. Belum lagi yang besar-besar macam menara telekomunikasi, makmal MUKLEAR and many more. Kalau dalam rumah, MICROWAVE OVEN, AIR-CONDITIONER, HANDPHONE, TELEVISION, iPAD, COMPUTER memang membebaskan radiasi apabila digunakan. Dalam jangka masa pendek memanglah tidak MEMBAHAYAKAN, tapi, dalam jangka masa panjang, sangat-sangatlah membahayakan. Why?

Apabila radiasi memasuki badan kita, normally memang tidak akan keluar and akan stay dalam badan dalam jangka masa yang agak lama, seperti dalam setahun. So, imagine kalau kita memang terdedah kepada radiasi hari-hari? Bertahun-tahunlah radiasi tersebut akan stay dalam badan kita. And adakah you all tahu, radiasi boleh meMUSNAH SEL OTAK? And sel otak, bukan seperti sel lain dalam badan boleh diganti, tetapi, sel otak tidak boleh diganti semula.

Tenaga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) dalam pelapik tilam ini akan MENGURANGKAN RADIASI yang masuk ke dalam tubuh kita, dengan menghaluskan gelombang-gelombang radiasi. So, apabila gelombang radiasi menjadi halus, apabila radiasi masuk ke dalam badan kita, akan lebih senang keluar daripada badan kita. Yang balance tidak mahu keluar itu, kita minum banyak air supaya boleh disingkirkan melalui membuang air kecil.

Tenaga Bio Velocity Sleep Mate di dalam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini juga akan memecahkan molekul darah yang besar dan berketul-ketul yang menyebabkan badan lebih berasid, menjadi lebih halus. Apabila molekul darah sudah halus, perjalanan darah dalam badan kita akan lebih lancar. So, peningkatan oksigen dalam badan kita dapat dijalankan, menyebabkan metabolisme menjadi aktif. Imunisasi badan dapat dipertingkatkan...

ANDA PERLU BERTINDAK SEKARANG UNTUK MENGURANGKAN KADAR RADIASI SEKELILING ANDA..GUNAKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE AGAR SEL-SEL OTAK ANDA TIDAK MUSNAH...LEBIH2 LAGI BAHAYA KALAU RADIASI TERDEDAH KEPADA BABY DAN ANAK2 ANDA!!!

Agent BIO VELOCITY SLEEP MATE Pahang

LIZA
013-9106171

No comments:

Post a Comment