Tuesday, July 16, 2013

HEBAT SANGAT KE BIO VELOCITY SLEEP MATE NI???

Bismillahirrahmanirrahim...
ok pada yang ingin tau tentang BIO VELOCITY SLEEP MATE, disini ingin saya kongsikan info menarik tentang BVSM ni. Sama-sama kita lihat. Pelapik tilam bertenaga BVSM ini di suntik dengan garam dan diperhebatkan dengan tenaga cahaya matahari di waktu Dhuha yang sangat bermanfaat dari sekecil2 bayi berusia 1 hari hinggalah ke warga tua.. 

Ia bermanfaat untuk :

kategori 1
~org stress 

~lumpuh
~lelah
~gout
~migrain
~diabetik
~darah tinggi
~atrithis
~saraf
~dan lain semua jenis penyakit dari hujung rambut kehujung kaki


kategori 2 :anak2
~dengar cakap dan fokus
~lebih mudah bangun tidur dan lebih senang tidur malam
~lebih lembut hati
~ kurang stress akibat penat belajar dan letih aktiviti di sekolah/universiti
~ badan lebih segar di waktu persekolahan terutamanya yang aktif bersukan
~lebih sihat
~anak2 sekarang ramai yg resdung dan berdengkur dan nafas serta urin sgt berbau...alhamdulillah mmg sgt berubah


kategori 3 : pelaris berbisa dgn izinNYA..
~setakat ni banyak testimoni mereka yg ada stok BVSM sgt dahsyat aura pelaris... menarik duit... menarik energi positif ... nak jual benda lain, dengan produk2 lain pun terjual sekali
~ produk2 lain yang takde kaitan pun tetiba laris gillerrrr... termasuklah kedai makan..(kalau tak percaya, cuba check)


kategori 4 : Merawat Pesakit Mistik ..sangat efktif dgn izinNYA..
~terlalu banyak testimoni pesakit mistik ni.... banyak yang tak di kongsi di online sb sensitif antaranya gangguan jin, saka keturunan, sihir pemisah, sihir dengki dsbnya.
~semuanya kerana dgn izinNYA BVSM mengandungi tenaga kristal garam yang sangat berlawanan dengan energi benda2 ghaib yang negatif ini!!


Kategori 5 : anti graviti

~utk yg mati pucuk (lelaki) dan yg mati putik (wanita)..lemah tenaga batin...luar biasa kepoweran setelah tidur jerr atas BVSM!!!! 





LIZA
013-9106171

No comments:

Post a Comment