Monday, July 1, 2013

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

Kelebihan Premium Beautiful..


1. Premium Beautiful merupakan PERINTIS kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 20 years.

2. SUPERBRANDS, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.

3. Mendapat PENGIKTIRAFAN Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat, Canada dan Quebec.

4. ONE STOP CENTRE – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, InshaAllah, di samping dapat memecahkan lemak Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

5. Teknologi datang dari 3 buah NEGARA MAJU:
a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. Jadi, Premium Beautiful tidak akan longgar walaupun sudah lama pakai.
b) Germany – Fabrik Akwatek dan Akwadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
c) Japan – Teknologi F.I.R

6. JAMINAN SEUMUR HIDUP (Lifetime Warranty). Jadi sebarang kerosakan akan dibaiki (repair) secara Percuma (Free Of Charge).7. KUASA REGANGAN 360'


8. CHITOSAN ( utk cegah lanser payudara)


9. TESTIMONIAL 99.9% berpuas hati dgn PB.


LIZA,
011- 1650 4855

 

No comments:

Post a Comment