Monday, July 1, 2013

TINDAK BALAS AWAL PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL

Berikut antara tindakbalas awal pemakaian Premium Beautiful. Kesan tindakbalas tersebut berbeza mengikut keadaan badan seseorang pemakai.

1. Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain.

 
2. Sakit tulang belakang – bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang (tindakan awal menyelaraskan tulang belakang).


3. Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin (tindakan membuang angin).


4. Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.


5. Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.


6. Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.


7. Gatal-gatal pada anggota badan dan tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan.


8. Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

Bersykurlah sekiranya terdapat tindakbalas awal selepas pemakaian Premium Beautiful.
Itu bermakna badan anda bertindakbalas dengan FIR pada PB dan anda dapat mengesan penyakit dalam badan anda.Mencegah lebih baik dari merawat.
Bagi yang memakai tapi tiada tindakbalas pun patut bersyukur kerana badan anda sihat alhamdulillah dan teruskan menjaga kesihatan anda dengan pemakaian yang konsisten.No comments:

Post a Comment