Thursday, September 12, 2013

own testimoni BB PLUS COLLAGEN

dulu dan sekarang memang sangat ketara perbezaan yang saya perasan.
kalau dulu memang saya selalu dapat teguran dari kawan-kawan mereka kata muka saya pucat mcm tiada darah di muka.haha. selain itu muka saya kelihatan luse, kusan dan tidak bermaya. kalau pakai powder pun pagi je nampak elok..bila dah sampai tengahari mula la pori-pori besar nampak..memang sangat tidak selesa tambah pula dengan kulit muka berminyak..


sekarang selepas adik saya memperkenalkan BB PLUS COLLAGEN kepada saya, semggu selepas saya mengamalkan collagen ini, saya lihat muka semakin segar dan bermaya. Luka-luka di bibir juga sudah sembuh,maklum la saya ni jenis suka kopek bibir...dah tabiat.haha..asal luka je mesti cepat sembuh..sekarang dah tiada tabiat suka kopek bibir tu...bibir dah cantik dan merah segar!

kalau waktu tengahari plak saya perasan kulit muka dah kurang berminyak..sekarang hampir 10 kotak saya minum, kulit muka sudah bebas minyak. kalau keluar berjalan or shopping sampai petang pn kulit terasa lembap dan segar tau! betul lah orang cakap bila dah cuba sendiri baru tahu kesannya...alhamdulillah saya dapat rasakan sekarang...tiada lagi masalah kulti dengan BB PLUS COLLAGEN!


jom intai gambar-gambar saya yang dulu dan sekarang...


2010
201120122013sept 2013jom sama-sama kita amalkan BB PLUS COLLAGEN!

SET PROMOSI 3+1 STILL AVAILABLE UNTILL OCTOBER 2013!
RM540 FREE SEKOTAK COLLAGEN, FREE POSTAGE AND FREE BEG!LIZA
013-9106171

No comments:

Post a Comment