Saturday, November 30, 2013

BB PLUS SELAMAT UNTUK IBU HAMIL

Rata-rata kawan saya yang hamil saya suggestkan BB PLUS COLLAGEN dan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai set hamil dan berpantang..BB PLUS COLLAGEN boleh tambahkan susu ibu, menyerikan wajah ibu dalam pantang, xdela muka tu macam xcukup darah je kan..comot dan pucat.hehe.



ini farhana salah seorang dari kawan saya sedang hamil.tunggu masa je nak bersalin.dia telah amalkan BB PLUS COLLAGEN sejak dari awal tahun lagi..time hamil pon minum je.xsabar nak tunggu baby BB PLUS COLLAGEN ni lahir..mesti gebu macam mama nya..hehe..BB PLUS COLLAGEN dijamin HALAL dan mendapat pengesahan dari KKM sebagai makanan kesihatan..so, xperlu ragu2 minum BB PLUS COLLAGEN semasa hamil..


cantik-gebu-sihat-bb plus collagen

liza
011-1650 4855

No comments:

Post a Comment