Saturday, November 2, 2013

TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE 2013


Baiklah..hari ni saya nak cerita seorang lagi testimony BVSM from ayah kepada kak Melati..Ayahnya berusia 78 tahun mengalami strok seluruh badan tak boleh bangun dan tidak boleh berjalan..pertuturan juga pelat sebelum menggunakan BIO VELOCITY SLEEP MATE!
 
Selepas menggunakan BVSM selama 14-21 hari baru nampak kesannya..percakapan dan pertuturan teratur dan jelas, juga beliau sudah boleh naik bas pergi ke pasar.. 


Cara menggunakan BVSM ni sangat mudah.. 3 hari kak Mell akan balut badan ayahnya dengan BVSM dan selebihnya buat alas tilam..ala-ala macam toto laa…Gelombang BVSM ni boleh menembusi badan kita.so, balut sahaja sudah memadai.malam2 tidur kita buat alas atau selimut..jika anda ada mengalami symptom pening kepala dan sakit-sakit boleh balut sahaja kepala dengan selimut dhuha ni.


Alangkah bagusnya jika anda jadi testimoni seterusnya.Kita membantu menyelesaikan masalah kesihatan orang ramai dan masyarakat sekeliling kita.

BVSM ni sudah terbukti berkesan dan mendapat permintaan tinggi dari pengguna yang mulanya hanya membeli 1 unit BVSM. Kepada anda yang mahu dapatkan selimut dhuha ni boleh contact saya. Inshaa Allah kesihatan lebih utamakan. Pelaburan sekali seumur hidup anda!
                           LIZA
                          011-25230786

No comments:

Post a Comment