Saturday, November 30, 2013

testimoni terbaru BIO VELOCITY SLEEP MATE

Assalamualaikum semua readers! so far hari ni pagi-pagi lagi dah ada orang share testimoni selepas dia pakai BVSM..dia merupakan seorang perempuan mengandung 8 bulan..Beliau memang mengalami sakit pinggang yang amat sangat,sampai nak solat pun xboleh.sakit.so, dia ikhtiar cuba BVSM ni.Alhamdulillah dah hilang sakit pinggang tu! takpe lagi BP (blood pressure) dia rendah masa malam pertama pakai, esoknya dia check up.terus CUN bacaan BP dia.sangatlah terkejut dia kata! lagi satu tak tau la nak cakap ape.terkedu! sebelum ber BVSM, kandungan dia songsang, skali pas pakai BVSM dia pergi check up, kandungan dah dalam keadaan betul dan normal! AWWESOME kan..SYUKUR ALHAMDULILLAH!!! 

Lagi satu dia cerita anak dia DEMAM hari pertama dapat BVSM tidur 1 malam berpeluh-peluh.esoknya demam anak dia dah KEBAH! YA ALLAH, memang rasa BVSM ni bagus sangat dengan izinNya juga! sangat bermanfaat untuk semua orang! Dia memang xsangka langsung begitu skali hebatnya BVSM ni!

kepada sesiapa yang masih ragu-ragu, masih berkata 'iya ke? betul ke? kalau dah pakai tapi xberkesan cne?' so..better cuba dulu..sebab memang ada sorang pakcik tu..orang tua.biasa la kannnn...dia kata cmni, kalau saya beli BVSM ni tapi pas tak berkesan camne? boleh ke pulangkan? haha..nak pakai BVSM kne sabar. ada orang dapat result cepat, ada orang dapat result lambat. Pakcik tu beberapa minggu pakai baru nampak kesan. dia kata camni plak ''kenapa tak kenalkan awal-awal pasal BVSM ni. kalau tak dah lama pakcik beli''! hehe..bila ingat balik memang lucu..orang tua memang banyak karenah..tapi tak pe. jadikan sebagai cabaran.Alhamdulillah result semua OK!!! BERSYUKUR SANGAT! 

kepada anda yang mahu dapatkan BVSM ni boleh contact saya ye. untuk orang pahang dan perak boleh contact saya untuk demo dan uji tekanan darah dengan BVSM!! saya sedia membantu!






liza
011-1650 4855

No comments:

Post a Comment