Tuesday, December 10, 2013

SEMINAR GC dan BVSM

Seminar ni dalam bulan 7 hari tu kalau tak silap saya..tapi baru nak update..bz tu ye jgk.lupe sokmo nak cerita kat blog..asyik cerita kat facebook..kui3..ni kali pertama saya hadiri sebab sebelum ni cuma belajar dan berinteraksi dari jauh dengan mentor, leader and biz partner..dulu kan saya jadi warga sarawak..hehe..jom tengok2 gambar..best kot pegi seminar ni. terus tahu apa nak buat dan bertindak.juga dapat mengetahui dengan lebih lanjut about BVSM dan jalani demo pelapik tilam ajaib ni...












cdm salha zain
























cdm kelvin





LOVE,

LIZA
011-25230786

No comments:

Post a Comment