Sunday, December 22, 2013

TESTIMONI TILAM KUAT @ BIO VELOCITY SLEEP MATE


Setiap hari kita terdedah kepada radiasi.. Secara asasnya, RADIASI ini boleh berpunca daripada ALAT ELEKTRONIK atau GADGETS di sekeliling kita. Belum lagi yang besar-besar macam menara telekomunikasi, makmal MUKLEAR and many more. Kalau dalam rumah, MICROWAVE OVEN, AIR-CONDITIONER, HANDPHONE, TELEVISION, iPAD, COMPUTER memang membebaskan radiasi apabila digunakan. Dalam jangka masa pendek memanglah tidak MEMBAHAYAKAN, tapi, dalam jangka masa panjang, sangat-sangatlah membahayakan. Why?
Apabila radiasi memasuki badan kita, normally memang tidak akan keluar and akan stay dalam badan dalam jangka masa yang agak lama, seperti dalam setahun. So, imagine kalau kita memang terdedah kepada radiasi hari-hari? Bertahun-tahunlah radiasi tersebut akan stay dalam badan kita. And adakah you all tahu, radiasi boleh meMUSNAH SEL OTAK? And sel otak, bukan seperti sel lain dalam badan boleh diganti, tetapi, sel otak tidak boleh diganti semula.

Tenaga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) or TILAM KUAT dalam pelapik tilam ini akan MENGURANGKAN RADIASI yang masuk ke dalam tubuh kita, dengan menghaluskan gelombang-gelombang radiasi. So, apabila gelombang radiasi menjadi halus, apabila radiasi masuk ke dalam badan kita, akan lebih senang keluar daripada badan kita. Yang balance tidak mahu keluar itu, kita minum banyak air supaya boleh disingkirkan melalui membuang air kecil.

Tenaga Bio Velocity di dalam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) or TILAM KUAT  ini juga akan memecahkan molekul darah yang besar dan berketul-ketul yang menyebabkan badan lebih berasid, menjadi lebih halus. Apabila molekul darah sudah halus, perjalanan darah dalam badan kita akan lebih lancar. So, peningkatan oksigen dalam badan kita dapat dijalankan, menyebabkan metabolisme menjadi aktif. Imunisasi badan dapat dipertingkatkan...


ANDA PERLU BERTINDAK SEKARANG UNTUK MENGURANGKAN RADIASI SEKELILING ANDA..GUNAKAN BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT INI AGAR SEL-SEL OTAK ANDA TIDAK MUSNAH...LEBIH2 LAGI BAHAYA KALAU RADIASI TERDEDAH KEPADA BABY DAN ANAK2 ANDA!!!


FREE DEMO, FREE CONSULTATION CONTACT LIZA 011-25230786

 

No comments:

Post a Comment