Tuesday, December 24, 2013

TESTIMONI TILAM KUAT OR BIO VELOCITY SLEEP MATE




beliau yang jadi hero dalam gambar tu ialah Nuzul..salah seorang members TLC juga..dia pernah excident teruk.sampai kereta terbalik jatuh bawah bukit! Selepas excident effect dia sakit belakang yang teruk..memang tabiat dia nak orang pijak belakang badan sebab sakit pinggang yang amat sangat! Back pain la senang cakap.dah pijak2 baru boleh tidur..bahaya la kan sokmo nak kena pijak belakang badan! 

Alhamdulillah selepas ditemukan dengan #bvsm #tilamkuat ni dia sudah boleh menikmati tidur yang lena dan no more back pain!!! Alhamdulillah sekarang beliau membantu orang lain pula untuk mendapatkan rawatan alternatif untuk sakit belakang, imsomnia, ghout, lumpuh dan macam2 penyakit lagi dengan hanya tidur menggunakan BIO VELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT ni!!! 



for demo, free consultation and get special price boleh contact kami:


liza
011-1650 4855

No comments:

Post a Comment