Friday, December 27, 2013

TILAM KUAT BESTTTTTTTTTTT!!!!!

HARI NI SAYA NAK KONGSIKAN SATU CERITA DAN PENGALAMAN ORANG YANG SUDAH PUN MENGGUNAKAN BVSM ataupon orang gelarkan in TILAM KUAT..

Betul kata org…tak sungguh orang tak kata..!! Saya nak cerita kisah saya dan keluarga selama 4 hari kami KEMBARA..CoTiii…

Bermula daripada hari Ahad..kali ini langkah dan tujuan kami agak panjang…saja melapangkn fikiran dgn bercuti2 Malaysia..
PENATT..??? jangan cerita laa….yg penat badan dan kaki … tapi syokkkkk….sebab betul2 rasa bercuti kali nie…

BVSM..?? TILAM KUAT??? ..memang peneman setia kami..yang seronoknya dengan BIO VELOCITY SLEEP MATE..kesejukan aircond di bilik boleh dikawal…memang saya rasa sangat2…perbezaan jika tidur dengan berselimutkan BIO VELOCITY SLEEP MATE…dan dengan tidak berselimutkn BIO VELOCITY SLEEP MATE..Sy SGT2 SELESA dan warm dengannya…penat dan letih berjalan. ..hilang dengan TIDUR YG BERKUALITI..alhamdulilah. .syukur ada BIO VELOCITY SLEEP MATE or TILAM KUAT ni!




 Ada lagi perkongsian daripada teman2 STG tentang BIO VELOCITY SLEEP MATE…kali nie sy kongsikan coretan 4 bersaudara yg telahpun merasai kehebatan BIO VELOCITY SLEEP MATE si TILAM KUAT ni:

ZaiSha – Dah bertahun badan sengal2, lenguh2, pinggang sakit, lutut longeh…Tidur tapi bila bangun rasa letih yang amat.. Tak tahu kenapa…
Nak Makan Ubat Malas.. Kejap Makan Kejap Lupa.. Nak Bersenam Lagilah Malas… Nak jumpa doctor lagilah malas… Kalau dah semua malas..nasib baik jumpa pelapik Tilam BVSM bestttnyeerrrr tidurrrrr jer.. sape yang malas tidur kann..haha.. Sakit2 semua hilang.. Tidur nyenyak dan automatik tiada lagi Malas.. Cuma charge energy dengan tidur pastu..automatik cukup masa akan bangun dan semangat nak buat apa saja!.. Aura jadi Positif & Best.

Ziza – Masa memula beli tu diorang cakap ambil masa 21 hari selepas tidur atas tilam baru dapat rasa kesannya.. PENIPU!!!…. Hahaha.. Saya suka sebab dalam masa 1 hari jer saya da rasa. Saya ni ambil tempahan buat kek.. So lepas kerja banyak masa dihabiskan dekat dapur buat kek.. Penat..!! Mana nak kerja lagi order kek lagi.. Hari pertama pakai… dah penat2 buat kek.. Booommm… terus tido sampai ke subuh… tak sedar apapun.. Bila bangun badan rasa segar.. Kejang kaki sebab lama sangat berdiri untuk mendeco cake dah hilang.. Sebab tu saya kata TIPU.. Bukan 21 Hari tapi 1 hari jer da rasa best.. Lepas tu tak berani nak tidur tanpa tilam nih… Siap beli satu lagi untuk anak bawak gi asrama lepas dengar pasal hal2 mistik tulah.. TERBAEEEKKK….

Zaty – Siapa tak guna lagi pelapik tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE ni.. KESIANN… memang betul garam memang bole jaga & tambah energy positif kita… Mandi garam sudah, minum kopi garam pun sudah, masak dengan garam berkualiti pun sudah (orang yang familiar pasal kebaikan garam ni dia taulah..) tapi tidur atas garam yang paling best seantero dunia sebab bole share dengan hubby & anak kecik ni. Pelapik tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE ni disembur dengan garam laut dalam … Yang paling best BISNES memang kebaboommm, yalah bila energy positive buat apapun MASYUUUKKK…Rezeki Allah bagi memang tak terkata & terjangkau akalmu.. Jom apa tunggu lagi.. FAST ACTION FAST RESULT!!!

Zalily – Anak ada 7 orang…umur da 4 series.. Camana nak charge energy nak pikir kerja.. suami.. Anak2… sediakan keperluan sekolah… makan pakai diorang.. Kami cuma tidur saja atas pelapik tilam BIO VELOCITY SLEEP MATE #tilamkuat.. Sebagai pengurus, beban kerja kekadang boleh buat kita STRESS!!!! STRESS!!!STRESS!!! Kalau dah STRESS…mulala semua urat saraf satu badan ni tegang sana tegang sini sakit, kepala sakit, belakang sakit belikat SAKIT KAKI (saya percaya kerja bidang lain pun sakit kaki juga…semua nak kena pakai kakikan…) Kat opis tak rasa semua ni…effectnya kat rumah la baru rasa semua tu.. Dulu da tido pun masih rasa penat, nak marah jer.. Semua tak kena…Alhamdulillah lepas pakai BIO VELOCITY SLEEP MATE ni semua settle & yang paling best pergi kerja, balik rumah jadik seronok & tak STRESS da… Memang BEST!!



Nak saya kongsikan cerita anda pula di blog ni? jom cuba BIO VELOCITY SLEEP MATE or TILAM KUAT ni..berjela-jela laa yang spontan keluar dari mulut korang tentang BVSM si TILAM KUAT nih!!! hehe..





tilam kuat mampu mengatasi masalah dengkur juga


free demo, free consultation boleh contact saya dan agent saya yang sah!

LIZA
013-9106171 / 011-25230786

FARAH
0194481843 
(shah alam)

NURHAZWANI
0105115825 
(perak)

NUZUL
017-9450512
(pahang)

No comments:

Post a Comment