Monday, December 23, 2013

TILAM KUAT @ BVSM - OWN TESTIMONI


saya mula pakai BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT ni kira2 beberapa bulan yang lepas..pakai bukan sebab ada penyakit apa-apa pun...cuma nak rasa dan alami sendiri keberkesanan #tilamkuat ni.dengar orang cerita sahaja tak seronok..bila dah rasa sendiri, baru lah tahu dan nak sangat2 share dengan semua orang pasal bio velocity sleep mate @ tilam kuat ni..lagipun tak seronok jual barang kalau kita sendiri tak alami dulu.

macam yang saya kata, saya tak de apa-apa penyakit..Alhamdulillah..cuma saya ni jenis liat jugak la nak bangun pagi..kalau alarm pukul 5:30pagi dah bunyi, set plak semula ke pukul 6:00pagi..pas tambah2 waktu tidur..nampak sangat tak puas tidur kan..hahaha..pastu mula la terkial-kial nak bersiap pergi kerja..kalau bangun pagi xdela terkial-kial or tergesa-gesa pergi kerja..sekarang ni xpela xde rezeki anak lagi..dah ada anak nanti kena la bangun awal..saya amek BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT ni sekarang sebab nak berlatih bangun awal dan nak dapatkan tidur yang berkualiti..tidur kena cukup..nanti kalau dah ada ank nak kena siapkan anak lagi, buat sarapan lagi...kalau bangun lambat memang punch card pun merah sokmo..haha..tak nak macam tu..sekarang dah ada BIO VELOCITY SLEEP MATE or TILAM KUAT ni memang tak risau bangun pukul 5:30 pun..bangun tiada lenguh2 badan, tiada nak urut2 leher dulu...bangun duduk kejap pastu terus gi mandi..mood pun ceria aje..yela..tidur dah cukup.memang ceria..kalau tidur xcukup pastu pagi2 serabut memang sampai petang la akan serabut..semua benda tak kena...haha..

itu perlunya semua orang, 1 rumah 1 bilik wajib ada BIO VELOCITY SLEEP MATE @ TILAM KUAT NI..

free demo, free consultation, contact me, 
LIZA 011-25230786


No comments:

Post a Comment