Wednesday, January 1, 2014

IMBASAN SUKA DUKA BERSAMA TLC 2013
TOP LEADERS CIRCLE satu nama yang tak asing lagi dalam dunia bisness. TLC ialah singkatan kepada TOP LEADERS CIRCLE! Ia telah ditubuhkan oleh CDM SALHA MOHD ZAIN untuk memudahkan para usahawan yang benar2 ingin memulakan langkah dalam dunia perniagaan untuk terus bergerak bersama seiring dan berjaya bersama-sama!

Kejayaan Top Leaders Circle (TLC) menjadi perhatian oleh pihak akhbar dan televisyen No.1 Malaysia iaitu akhbar Berita Harian, The Star, New Straits Times, Kosmo rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…

Bukan itu sahaja, kejayaan usahawan di TLC juga dikagumi dan telah menjadi perhatian media antarabangsa dan terpilih oleh sebuah majalah online terkemuka iaitu majalah “Worthy Magazine” dari New York, Amerika Syarikat..
TLC telah dinobatkan sebagai “Ikon Sohonita Malaysia” Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawan TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia..


TLC juga di mentor oleh barisan Mentor-Mentor hebat yang terbukti berjaya dan tersenarai antara Jutawan yang paling berjaya di Malaysia oleh Majalah Personal Money iaitu CDM Haji Azlan Deraman, CDM Hajah Siti Rohana Yusoff, Cdm Cschan...

Kejayaan demi kejayaan oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di bawah TLC..!!

                                     WE LOVE TLC!!!!

                                     Come and join us!!!
 
LIZA
011-25230786


No comments:

Post a Comment