Wednesday, January 8, 2014

MINERAL COFFEE GARAM BULUH




Kenapa orang ramai suka minum mineral coffee termasuk saya??? kerana kandungan dalam mineral coffee banyak membantu masalah yg dihadapi oleh kita.. Kenapa kita masukkan kopi mineral ni sebagai salah satu produk slimming?? ikuti jawapannya:

i) Garam buluh sangat bagus utk kesihatan, customer Cina yang selalu duk perabihkan stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh utk bagi panjang umur (kesihatan meningkat). Kebanyakan dari kita mmg tak boleh nak minum terus garam buluh ni sebab rasa dan baun
ya tak sedap... tapii.. bila garam buluh terdapat dalam kopi mineral.. rasanya wahh!! sedap betulll!! ini yang sgt special!!

ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali..(remember : air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sb asid) . That's why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyanggggg je sehingga tengahari..so kadang2 tu boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit.. then petang minum lagi sekali so dinner tak yah ambil banyak...Pastu senang membuang, so perut lega!! Kepada yg minum kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi mineral - tidak lagi... Hmmm... meh secawen!!


iii) Sel2 badan kita buat 'kerja' secara optimum dlm keadaan yang beralkali, so sel2 yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik...itu la pasal ada testimoni minum kopi mineral seminggu (2kali sehari)..yang kencing manis reduce sugar level dari 11 kepada 7 takhal org diabetis takut woo nak minum 3 in 1!! pastu kalau biasa2 ada bisa2 tumit dan lutut...pas minum hilang la pulak bisanya (itulah kerja asid)...


iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, kami galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi mineral ni.


v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg mabelesss.. Cukup rasa!! Kalau anda rasa2 nak demam..tengah berdebar2 panas tu, minum 1 cawan kopi mineral panas... dalam setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega..

KEBERKESANAN
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan. 

Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.


PM untuk dapatkan special price and free gift jika pembelian 3 unit ke atas..TQ..


 LIZA
011-25230786

No comments:

Post a Comment