Tuesday, January 7, 2014

SEMINAR DUNIA USAHAWAN 2014 BERSAMA DR AZIZAN OSMAN

Assalamualaikum semua readers my blog..hari ni nak story pasal excitednye liza nak jumpa Dr Azizan Osman.ala yang femes dengan motivasi perniagaan tu! SEMINAR DUNIA USAHAWAN 2014 ni telah berlangsung di Sunway Carnival Convention Centre @ Penang..petang sabtu lagi kami dah bertolak tau! excited habiss..kebetulan memang dah lama xjalan2 kat penang..sampai Penang jam 8 malam..Pagi2 ahad 5 January 2014 jam 6:30pagi kami dah check out dari hotel untuk pergi mendaftarkan diri ke SEMINAR DUNIA USAHAWAN 2014 ni!!!  sampai aje kat Sunway Carnival tu orang dah ramai..masing2 tak nak lepaskan peluang menimba ilmu dari pakar usahawan terkenal ni! saya punya la excited kann...cepat2 ajak suami parking dan registerkan diri..suami plak memang sporting pada hari tu..tak sangka dia excited jugak rupanya!!! 

jom tatap gambar kami. ini aja yang sempat di snap..sebab dalam dewan xdibenarkan snap gambar.. 






dah daftar dapat gegelang richworks ni.hehe..comeelll sgt.


dapat percuma buku ni juga..alhamdulillah..


masa pendaftaran..


yeah dah masuk dewan.dapat gak duk area depan.





nampak x mana saya? hehe





sekian...tu je gambar yang ada.hehe..TERIMA KASIH DR AZIZAN OSMAN!!!  SEMINAR DUNIA USAHAWAN BESTTT!!! 

dah belajar mesti lah kena applykan dan BERTINDAK...tak guna belajar tapi tak buat apa2!! oh ya, sebelum balik ipoh, macam biasa lah...tak sah gi penang kalau tak beli JERUK MADU PAK ALI...hehehe..sodappp!!!




LIZA
011-25230786

No comments:

Post a Comment