Thursday, March 13, 2014

BIO EVER NANO KRIM

>>>BIO EVER NANO KRIM<<<

1.KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN

Keistimewaan Bio-Ever™ Nano Cream
•Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano yang dirumuskan ke dalam liposom (lipid sfera yang kecil dan kosong) secara terus ke dalam saluran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.
•Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.
Oleh itu, Bio-Ever™ Nano Cream sangat berkesan dan tindakbalasnya nampak ketara dalam masa yang singkat.


2.Kenapa hormon penting untuk Kesihatan & Kecantikan?


Setiap insan perlu mengamalkan pemakan seimbang bagi memastikan tahap kesihatan badan dalam keadaan yang baik. Pada masa yang sama, kesimbangan hormon tubuh badan perlu dititik beratkan kerana hormon merupakan sejenis bahan kimia yang mengawal segala aktiviti tubuh badan


3.Fungsi Bio~Ever Untuk Kesimbangan Hormon

Masalah yang berpunca daripada ketidakseimbangan hormon ini sebenarnya boleh diatasi. Antaranya dengan menggunakan bahan yang dapat membantu tubuh merangsangkan keseimbangan hormon. Bio~Ever mempunyai rumusan yang dapat menyeimbangkan hormon anda. Jadi, gunakanlah Bio~Ever untuk membantu tubuh anda mencapai keseimbangan hormon kerana anda boleh mengembalikan kesihatan dan kecantikan yang optima apabila hormon di dalam tubuh anda seimbang.


Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:-
Ø Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal licin dan cerah berseri
Ø Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar
Ø Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”
Ø Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan
Ø Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran
Ø Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan
Ø Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam
Ø Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungi sendi
Ø Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal kemurungan.


4.BAHAN UTAMA BIO EVER

Selain pegaga & wild yam terdapat bahan aktif utama yg lain iaitu:
-Kacang soya juga merupakan ramuan utk krim Bio Ever. Ia mengandungi 50% protein bagi setiap 100g kacang soya merupakan 2x lebih daripada kacang tanah, 11x lebih daripada susu dan 3x lebih daripada telur. Ia kaya dengan bahan mineral seperti calcium, sodium, manganese, magnesium, iron and phosphorous. Ia juga kaya dengan vitamin A,B,C,D serta lecithin.


- Resveratrol
Kajian yang dijalankan oleh Dr. David Sinclair dari Pusat Perubatan Harvard pada tahun 2003 mengesahkan bahawa Resveratrol bukan sahaja bertindak sebagai anti oksida, malah ia juga bertindak mengaktifkan gen anti-penuaan (Sirtuin 1) dalam badan. Ianya membantu dalam perlanjutan hayat hidup sel. Resveratrol dapat melindungi otak daripada tekanan oksidatif dan juga mencegah kemerosotan sel-sel otak. Liputan media serta kajian saintifik yang luas telah membawa perhatian orang ramai kepada kebaikan Resveratrol di Amerika Syarikat.
100% botanikal. Tiada bahan kimia ataupun merkuri. 


Bahan utama krim Bio Ever antaranya:
-Pegaga
Antara kelebihan pegaga yg sentiasa menjadi amalan makanan org2 tua dulu ialah awet muda (wajah sentiasa kelihatan muda), fikiran sentiasa tenang dan dapat meningkatkan daya ingatan anda.


-Wild Yam (Keladi Liar)
Tumbuhan Wild Yam mempunyai sejarah yang melebihi 2000 tahun. Ia selalu dikait rapat sebagai makanan yang berkhasiat untuk meningkat tahap kesihatan seseorang. Wild Yam mampu melegakan simptom pra–haid dan putus haid. Apabila paras estrogen menurun semasa seseorang wanita mencapai peringkat putus haid, mereka terpaksa menggunakan terapi hormon gantian, HRT. Tetapi, HRT meningkatkan risiko penyakit serius termasuk serangan sakit jantung, kanser payudara dan ovari, nyanyuk dan penyakit Alzheimer. 

Namun demikian, bersyukurnya bahawa terdapat Wild Yam untuk melegakan simpton putus haid, termasuk badan panas, peluh malam, tidur tidak lena, palpitasi, mood yang tidak menentu, keresahan, fikiran terganggu, susah menumpukan perhatian, pelupa, sakit kepala, ketidakmampuan mengawal air kecil dan kekeringan vagina.

5.Cara Aplikasi Bio~Ever Nano Cream

Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise) sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian berikut:-
-Bahagian/Kesakitan Bahagian Yang Diaplikasi/Diurut
-Sakit kepala/Migrain Belakang telinga (bahagian yang keras) dan belakang tengkuk (bahagian tengah tengkuk)
-Jerawat/jeragat @ bekas jerawat Sekitar leher.liza
011-25230786

No comments:

Post a Comment