Saturday, March 15, 2014

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Ketiak

Sabun yang tengah hot skrg macam pisang goreng panas.hihi..kenapa panggil sabun ketiak? sebab sabun ni memang untuk mengatasi masalah ketiak hitam, dan juga bahagian badan yg suram tu. Untuk celah-celah peha, lengan, siku dan leher. Sabun ini juga untuk mengatasi masalah kulit kering, gatal, ruam dan sebagainya. Yang tiada masalah kulit pun boleh pakai kerana haruman marine essence ini memang semerbak. 

Untuk yg ada ekzema pun bgs sabun ni.Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.


So buat uols yang ada masalah eczema liza suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.


Selain untuk eczema, sabun marine essence ni sesuai jugak untuk sesiapa yang ada masalah ni :


Ruam badan

Jerawat belakang badan

Celah ketiak dan kelengkang gelap

Leher berkerak

Perut hitam gelap lepas bersalin

Jeragat muka

Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
Harga sabun marine essence :
Seketul RM35

Sekotak ada 3 Ketul RM105 exclude postage.



Kalau nak jimat, boleh masuk AHLI yer.PM liza sekarang! 

011-25230786

No comments:

Post a Comment