Friday, March 14, 2014

PUTIHKAN KETIAK, CELAH PELIPAT BAHAGIAN BADAN DAN HILANGKAN BAU BADAN

Masalah bau badan akan membuatkan orang yang berada di sekeliling anda kurang selesa. Cuma mereka mungkin tak sampai hati atau serba salah nak "sound direct" kat anda. Tapi kalau anda dah sedar yang bau badan anda tu agak kuat, cuba anda lakukan petua yang akan saya kongsi di bawah nanti.


Kali ini, ada 2 petua yang boleh anda amalkan untuk menghilangkan bau badan. Anda boleh gabungkan kedua-duanya sekali untuk hasil yang lebih baik.


PERTAMA:
- Anda ambil timun (mengikut anggaran) dan kisar. Sebab anda perlukan "jus" nya.
- Kemudian, lumurkan jus timun tadi ke seluruh badan anda. Terutamanya pada bahagian ketiak.
- Biarkannya serap ke tubuh anda dalam beberapa minit sebelum membersihkannya atau mandi.
- Lakukan cara ini setiap 2 minggu sekali sampailah anda merasai hasilnya.
- Jika anda mengamalkan secara berterusan, ia bukan saja mampu menghilangkan bau badan. Malah dapat menyegarkan badan dan mengelakkan daripada terkena penyakit kulit.



KEDUA:
- Cara paling mudah iaitu mandi dengan menggunakan SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR! cara moden, selamat, tiada bahan kimia, sesuai untuk baby dan tidak merengsakan kulit..mudah kan...mandi dan mandi sahaja..bau SABUN MARINE ESSENCE yang sangat wangi ini pun sudah membuatkan anda tidak sabar untuk mandi selalu..cubalah..inshaa Allah berhasil dengan penggunaan secara konsisten!

ramai yang telah berhasil dengan menggunakan sabun kerang ini..ramai juga yang beri feedback yang positif and repeat order.. Alhamdulillah..sesiapa yang nak dapatkan SABUN MARINE ESSENCE ini cepat2 whatsapp saya ye!


liza
011-25230786

No comments:

Post a Comment