Sunday, March 16, 2014

SABUN CERAH KETIAK

sabun ketiak!sabun ajaib!sabun leher!
tak ade lagi yg panggil sabun celah peha!hahahhaa

Introducing, produk yang semakin hangat & 
mendapat demand yg tinggi di pasaran iaitu
Marine Essence Beauty Bar.
Sabun nie dipanggil sabun cerah ketiak coz 
dapat mencerahkan bahagian pelipat2 tu yang 
biasenye bile kurang diberi perhatian, die jadi kaler 
agak gelap sket kan.. tapi kene amalkan tiap2 hari la kan.. 
Hehe, biasenye area bawak ketiak, celah paha atau 
tempat2 yang agak terselindung lenih senang berubah 
jadi kaler gelap kalau jarang sental. Kadang-kadang 
faktor hormon pon boleh 
menyebabkan kulit bahagian2 tu gelap jugak. Kadang2 
bile mengandung, bahagian tertentu jadi lebih gelap. 
Huhu, kesian ibu-ibu mengandung.. nak gune sabun2 
lain yang banyak chemical kang takut membahayakan 
baby pulak.
Sabun ni memgandungi garam buluh. 
Bagus untuk kulit sensitif, eczema dan sebagainye.

ramai agen2 yang jual, diserbu SMS and PM  dari kawan2 
FB and Instagram.. 
Hehe semua nak ketiak putih menawan.. baik yang muda 
dan yang dah berusia. 
Dahlah sesuai untuk yang berkulit sensitif tau. 
Sebab ade kandungan garam buluh, so die 
kaya dengan garam mineral and sebagai 
antioksidan untuk kulit. 
Baby dan kanak2 pon sesuai. 
Especially yang cepat kene ruam atau gatal-gatal.
 

 
 Whatsapp LIZA now untuk dapatkan SABUN CERAHKAN KETIAK ini aka SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR. juga terdapat dalam bentuk liquid ' BODY WASH MARINE ESSENCE'

011-25230786

No comments:

Post a Comment