Saturday, March 15, 2014



●Tanda-tanda Peranakan Jatuh :
- Sakit perut yang luar biasa.
- Keluar cecair dari rahim.
- Keputihan/lendir putih yang banyak dari kebiasaan.
- Sakit pada ari-ari.
- Sakit pada dinding faraj.
- Sakit ketika 'bersama' suami.
- Kejang pada bahagian bawah perut.
- Terasa seperti mahu bersalin/macam ada benda nak kuar dari faraj.. (ini peringkat yang teruk)!

Rawatan:
~Berurut
>> Biasanya memang mak bidan akan urut dan naikkan balik rahim di kedudukan Asal.

~Bertungku.. Jika de je rasa tanda2 tu, amik tungku dan tungku bawah perut dan pada peha naik ke atas... sambil baca selawat.. IsyaAllah ok.. Jika peringkat teruk, mungkin kena buat operation..untuk betulkan balik kedudukan rahim.

Antara cara2 nak check rahim kite jatuh ke tak...ikuti langkah2 dibawah nie kawan2 yer...

1. baring lurus. jangan gunakan bantal.
2. sapu minyak gamat / minyak serai /minyak kelapa / minyak kelapa dara pada perut dan atas tundun especially di bawah pusat.
3. gosok minyak ke seluruh tempat perlahan-lahan.
4. mulakan dengan urutan di sebelah kiri perut dan bawa ke tengah.
5. urut sebelah kanan perut dan tarik ke tengah.
6. bernafas seperti biasa. cuba tekan bahagian bawah pusat, betul-betul di atas tundun.
7. kalau rasa sengal dan ada rasa benjolan kecil.. confirm... peranakan anda jatuh!!!


masalah peranakan jatuh ni boleh dicegah dengan memakai set PREMIUM BEAUTIFUL! kerana PREMIUM BEAUTIFUL berfungsi untuk menyokong rahim, mengelakkan kanser rahim, elak cyst dan berbagai lagi fungsi PREMIUM BEAUTIFUL yang sangat bermanfaat untuk KESIHATAN kita!!!

call liza for free fitting and free consultation about PREMIUM BEAUTIFUL! 



UR TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL,
LIZA
011-1650 4855

1 comment:

  1. Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful
    Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful

    ReplyDelete