Sunday, April 19, 2015

DIAMOND NIGHT 2015

semalam 18 APRIL 2015 telah berlangsungnya majlis yang gilang gemilang penuh dengan glamour dan gojes2-gojes semua rakan-rakan bisnes TLC.. sedihnya saya tidak dapat menghadiri majlis ini..padahal dah beli dress, high heel and shawl bagai.haha..semangatt nak pegi tetapi apakan daya...kita hanya merancang , Allah yang menentukan semuanya...
Pada minggu yang sama, saya perlu menghabiskan masa bersama anak-anak di kem perkhemahan..tambahan pula ada saudara mara dari Negeri Sembilan nak berhujung minggu di Lost World Of Tambun dan menginap di rumah saya..takkan kita nak kata tak boleh pula..hehe..
xpe..next time jika panjang umur boleh hadiri semua event syarikat. rugi woo xdapat gi. stress hanya dapat tengok gambar-gambar gojes mentor, leader dan rakan-rakan bisness..
korang tengok gambar-gambar kt bawah ni stress tak??? hahahahahahaha...

tiket diamond night


dinner @diamond night

baru sampai...snap pic dulu.


my mentor CDM SALLEHA ROSLAN dan suami






TLC mentor CDM SALHA ZAIN.. CANTIKNYAAAAAAA!!!!!!! GERAM TENGOK.


TAK PUAS TENGOK..NAK TENUNG LAGIIIIIIIII...hehe





















nanti sambung lagi..hehe

No comments:

Post a Comment