Monday, August 31, 2015

HAPPY BIRTHDAY MY SON HAZIQ YANG KE 1 TAHUN..

tanggal 25 OGOS 2014  jam 5pagi Haziq selamat dilahirkan..

ALHAMDULILLAH....terasa cepat masa berlalu..tup2 dah setahun umur anakku ni..masih terasa lagi sakitnya contraction semasa bersalin..alhamdulillah Allah permudahkan urusan sepanjang aku bersalin..memang seronok.pengalaman yang tidak boleh diungkap dengan kata2 sebenarnya..haha,,
alhamdulillah juga dapat melihat dan mengikuti setiap perkembangan tumbesaran Haziq dari kecil sehinggalah sekarang.. terima kasih ya Allah...

Tengok lah gambar Haziq potong kek kereta nya.dia tengah tido ibu kejutkan..so, bad mood la dia..potong kek pun tak mau.huhu..last dia main je ising kek..comot pun comot laaa..hari Tu hari dia.haha..

ibu dan ayah sayangggg HAZIQ. 










ALHAMDULILLAH

SYUKUR SELALU

SUBHANALLAH

ALLAH MAHA BESAR

No comments:

Post a Comment