Wednesday, December 16, 2015

Special NDO Class#latepost.
8 November 2015 berlansungnya NDO class untuk semua Tlcian beginners untuk menimba lebih banyak ilmu dalam bisnes sharing & cara menyukat korset PB dengan betul.
Team leaders dah sepakat untuk mengadakan special training for NDO memandangkan ramai sangat usahawan baru di bawah Top Leaders Circle baru-baru ini...memang special sangat training kali nie...it's Free Of Charge...bertuah sangat usahawan-usahawan yang berpeluang turut serta hadiri class ni.

Dengan Pelan Perniagaan Satu Tahun yang telah diwujudkan oleh penaung kami iaitu CDM Salha Mohd Zain, dengan adanya special NDO training nie memudahkan lagi para usahawan memahami lebih jelas konsep pelan perniagaan bersama TLC ini..


Sambutan hebat dari seluruh warga TLC dari seluruh Malaysia yang sanggup turun padang pada hari tersebut. Ada yang datang dari Pahang, Melaka, Perak, Johor, Kelantan, Terengganu dan serata lagi, Walaupun ianya hari Ahad iaitu hari yang orang selalunya menghabiskan waktu dengan aktiviti bersama keluarga tapi kami di TLC sepakat menghabiskan masa menuntut ilmu di sini untuk masa depan keluarga kami.
cik MC kita...Ammyrra

SPEAKER PERTAMA SEORANG BEKAS MEKANIK, SEKARANG  PB EXPERTS

Slot pertama berkenaan PREMIUM BEAUTIFUL iaitu master produk kami...khas untuk para usahawan baru setiap ilmu berkenaan Premium Beautiful didedahkan dan diajar setiap bahagian yang terdapat pada Premium Beautiful. Dengan ini akan membantu para #pbexpert sekalian untuk lebih yakin berkongsi dengan customer. Dan yang lagi hebatnya, speaker kami pada hari tersebut yang berkongsi tentang ilmu Premium Beautiful ini ialah seorang #PBExpertMaskulin!!! 

Wowww!!! Memang kagum sangat dengan ilmu & penyampaian oleh DSM Nuzul berkenaan Premium Beautiful.
Add caption

SPEAKER KE-2 SEORANG MANAGER SALAH SEBUAH SYKT DI MELAKA

Slot seterusnya ialah berkenaan Pelan Perniagaan Satu Tahun yang mana adalah right reserve of Top Leaders Circle....maka usahawan yang bernaung di bawah TLC wajib master ilmu pelan perniagaan ini...

Speaker kami ialah seorang Manager Kilang yang dah hampir 16tahun bekerja makan gaji tapi terbuka hati untuk buat side income dengan bisnes Premium Beautiful kerana beliau nampak peluang yang sangat baik di dalam bisnes ini.ini lah DSM Kak Mel....dah 40series but nampak macam anak dara kan...kerja Premium Beautiful lah nih.

Kak Mel kata...Kak Mel senang-senang beli parfume 300++ tapi Kak Mel nak bagi abah RM300 sebulan pun Kak Mel berkira....so jelaskan tujuan Kak Mel buat bisnes nih...
Walaupun hanya 4jam tapi ilmu pada hari tersebut memang banyak dan berharga sangat....bagi yang jauh memang berbaloi sangat..


Last slot of course tak lengkap kalau tak dengar suara emas CDM cantik kami iaitu CDM SAlleha Roslan...Kak Sal bagi tips short cut & close sempena dalam bulan fight trip ke Osaka nih! Ya Allah memang sharp dan kena sangat dengan timing tuh...At the end of the day kami sama-sama celebrate birthday our birthday girl CDM Salleha Roslan secara kejutan untuk beliau...memang meriah dan seronok sampai beliau mengeluarkan air mata terharu dengan teamwork kumpulan semua..daaa...


yup..ni lah saya,..masa ni saya pregnant 5 bulan..ada lagi orang cakap saya slim..tak nampak macam mengandung pun.hehe..hasil pakai PREMIUM BEAUTIFUL kot..perut ngandung pun tak bpe nampak..hehehe..babaiiii...jumpa next post.

love,
LEEZA

UR PREMIUM BEAUTIFUL TRUSTED AGENT PERAK
011- 1650 4855
No comments:

Post a Comment