Sunday, January 15, 2017

Sabun Pencuci Dan Pemutih Pakaian - EziClean

Assalamualaikum mak-mak dan kakak-kakak..Hari ni Liza cuma nak share sikit pasal produk pencuci yang telah banyak bantu liza dan pengguna-pengguna yang lain menguruskan kerja rumah..

Bagi suri rumah sepenuh masa,kerja-kerja membasuh ni mungkin dah jadi tiada masalah pada mereka kan..Cuma still penat la kan kalau nak kene gonyoh/sental/berus pakaian tu kuat2..Betul tak ??

Manakala bagi suri rumah bekerjaya pulak sudah semestinya penat selepas seharian di tempat kerja..Balik rumah nak rehat dan buat kerja yang mudah2 dan simple2 je..Betul tak?? hehe sebab liza dulu pun suri rumah bekerjaya..Penat di Office tak hilang lagi..Tapi balik rumah dah kene pikir Baju dalam mesin basuh lagi,baju di ampaian nak kene lipat lagi,masak lagi,basuh itu ini lagi...alahaiii penat hihi..

Jadi ni liza nak share lah Produk PENCUCI yang memudahkan kerja kita..Produk PENCUCI EZICLEAN..





Percaya la cakap liza ni..memang Pencuci eziclean ni sangat memudahkan kerja kita..ia terdiri daripada :

1. Eziclean Laundry - cuci pakaian
2. Eziclean Floor - cuci tandas dan lantai
3. Eziclean Dishwash - cuci pinggan mangkuk
4. Eziclean MultiPurpose

Keempat empat jenis Eziclean ni sangat memudahkan kerja-kerja di rumah..

Kelebihan Eziclean

Untuk PAKAIAN yang kotor tu..Tak perlu pun sental atau berus kuat..Hanya rendamkan je sekejap dan lepas tu basuh dalam mesin basuh..Kasut2 sekolah anak pun sama..Rendamkan je dulu dan tak perlu dah sental kuat2..Segala daki,dakwat pen,tahi lalat,kesan air milo atau kekotoran degil tu inshaaAllah akan tanggal..

Untuk basuh TANDAS dan BILIK AIR pun sama..Tak perlu dah kita nak berus atau sental kuat-kuat,Letihh hehehe..Hanya picitkan eziclean floor pada dinding2 dan lantai2 bilik air/tandas..dan biarkan ia seketika..Lepas tu,ambil penyapu yg plastik tu dan beruskan je dan bilas..Memang akan turun lah kekuningan dan daki2 pada mozek bilik air dan tandas tu..

Untuk basuh periuk,kuali,pinggan mangkuk pun mudah..Nak2 kalau yg jenis berminyak dan berlemak tu kan..Kadang2 dah basuh pun masih rasa berminyak..Tapi kalau guna Eziclean ni mesti mak2 kakak2 akan puas hati..

Segala kerja jadi ringkas,mudah,dan tak memenatkan..Bila kerja2 cepat siap,cepat la mak2 kakak2 boleh rehat..Hati pun senang kann..



Testimoni Eziclean





















Mak-mak dan kakak-kakak jangan risau ya..Pencuci eziclean ni bukan peluntur..Dia tidak merosakkan fabrik dan tidak melunturkan warna..

Harga Pencuci Eziclean

Harga eziclean ni murah je tau..tak mahal pun..Semua mampu beli..dan memang ada budak sekolah yang beli sebab nak basuh baju dan kasut sekolah yang putih2 tu..

1. Eziclean Laundry RM23 pack 1kg
2. Eziclean Dishwash RM12.50 1liter
3. Eziclean Floor RM19 1liter




Kalau mak2 dan kakak2 berminat nak cuba,boleh la contact liza..Untuk sekitar TAMBUN dan kawasan sekitarnya liza boleh COD..Untuk di luar kawasan liza post laju atau liza akan pass kan pada agent2 liza di kawasan tersebut..

Jika ada yang berminat untuk menjadi agent pun dialu alukan..Kita kongsi rezeki sama-sama..Harga agent diberikan pada yang berminat..

Call/Whatsapp liza : 
011-1650 4855




No comments:

Post a Comment