Thursday, February 2, 2017

Premium Beautiful Corset No 1 Malaysia

Ramainya yang cakap Premium Beutiful ni MAHAL..
TAPI...Ramai sangat yang beli..




KENAPA ??

Sebab mereka ini semua dah bandingkan kaedah mana yang lebih jimat sebenarnya..Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu,kosnya lagi mahal dari harga Premium Beautiful Corset ini..

Kos korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )

1 tahun = RM600 X 2 = RM1,200

2 tahun = RM2,400

3 tahun = RM3,600

10 tahun = RM12,000

Wahhh...kalau dengan korset Premium Beautiful,range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun tahun tauu..Kalau rosak,koyak,patah atau apa2 lah jenis kerosakan boleh hantar repair FREE jer..Sebab Premium Beautiful ni WARANTY SEUMUR HIDUP..

Bukan itu sahaja,Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit pinggang,senggugut,bantu untuk naikkan peranakan,hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya pakai baju dalam ajaib ni jer..

Kesian customer yang pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful ni tau,dalam masa beberapa hari je terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil,perut yang buncit makin hari makin slim..

Sekarang ada pulak promosi untuk Set Premium Beautiful ni..Anda jimat RM200 untuk setiap set tau..U ols boleh terus contact liza untuk ambil ukuran u ols dan dapatkan size paling sesuai..

Setiap orang saiz tak sama..Sebab Premium Beautiful ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita..Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain..

U ols contact liza tau..Special offer liza kasi u ols 




LOVE,
Liza
011-1650 4855

No comments:

Post a Comment