Monday, February 13, 2017

Premium Beautiful Murah IPOH

Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann..

Walaupun sudah lebih 20 tahun di pasaran,namun Harga Premium Beautiful tetap maintain..Harga Premium Beautiful yang mampu milik,membuatkan ia mendapat tempat di hati para wanita yang inginkan bentuk tubuh yang sihat dan cantik..Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai ( LIFETIME WARRANTY ),memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri..

That why,ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri..Jom berkenalan dengan Premium Beautiful terlebih dahulu.


akibat tegar PB...Tak tau mana satu mak dara dan yang mana masih single..hehehe ada yang boleh teka ker?




APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untukperlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..

Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaituAmerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini.







Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan..

www.leezzafaziri86.blogspot.com


1.LONG BRA PREMIUM 
BEAUTIFUL




Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..

Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn

Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang..

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.


Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..

Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagianpaling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistently pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful.




2.WAIST NIPPER PREMIUM

BEAUTIFUL ( bengkung moden PB)

Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..

ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..

Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..






3.LONG GIRDLE  PREMIUM
BEAUTIFUL




Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle bolehmembantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut sertamenghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..

Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..





Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsap Liza ya..Liza cover seluruh malaysia ya..


U Olls boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)


*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH, U olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkannya boleh menghubungi Liza ,agent yang sah :


#HargaPremiumBeautiful
#TestimoniPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulIPOH

011-1650 4855

3 comments:

  1. Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful
    Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful
    LIZA 011-1650 4855

    ReplyDelete
  2. Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful
    Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful

    ReplyDelete
  3. Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful
    Premium Beautiful KLCC
    Premium Beautiful Kuala Lumpur
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Reshape Body Serta-merta dengan Korset Premium Beautiful
    Short Bra Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Perut Buncit
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Harga Premium Beautiful
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Ipoh
    Premium Beautiful Tambun
    Premium Beautiful Kuala Kangsar
    Premium Beautiful Manjung
    Premium Beautiful Ulu Kinta
    Premium Beautiful Tanjung Malim
    Premium Beautiful Batang Kali
    Pengedar Premium Beautiful Kuantan Diperlukan
    Premium Beautiful Korset Terbaik Reshape Body
    Premium Beautiful Untuk Hilangkan Sakit Belakang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Ubat Sakit Pinggang
    Premium Beautiful Rawatan Slip Disc
    Premium Beautiful Cheras
    Pengedar Premium Beautiful

    ReplyDelete