BUSINESS OPPORTUNITY

Nak extra income??
Macam2 dah try nak dapat extra income tp x berjaya?
Dengan biz ini pasti anda tidak akan kecewa lagi...
Believe me!!!!
Saya sendiri dah cuba

memang tak boleh dinafikan sekarang ni RAMAI yang tengah rebut peluang untuk start BUSINESS sebab dunia sekarang ni memang la teramat memerlukan $$$$...
$$$ bukan segala2nya,
Tapi segala2nya memerlukan $$$$
 dah rasa duduk sendiri ni banyak sangat bil yang perlu dijelaskan.. 
bil air, bil letrik, bil astro, bil broadband, wifi, prepaid, belanja dapur, bil kereta, sewa rumah, dan lain...duit gaji memang cukup tapi tak ada untuk savings...dekurang2nya kita nak ada savings setiap bulan..melalui bisness ni lah kita boleh savings..rolling modal and rolling..


 ramai yang saya jumpe kat luar sana wat part time job banyak2, business macam2, tapi pulangan die tak sehebat usaha seseorang tu.. kesian pun ade..
sebab tu la saya nak share dengan semua perkara2 yang sesorang tu perlu consider bila mereka ingin memulakan perniagaan:
5 Perkara penting yang anda perlu tahu untuk mulakan bisnes :

    1) Syarikat/Company

-Kenali  syarikat yang ingin anda bernaung ..
-Selamat tak ?Duit anda akan hilang tak?
-Tersenarai tak di  MAIN BOARD BSKL- kalau ada maknanya syarikat ini KUKUH!
-dapat kelulusan KPDN?
-Anugerah MeCD?
- Anugerah FORBES?
-Benefits yang syarikat bagi seperti : BONUS? CAR FUND? FOC OVERSEAS HOLIDAY? UNTUNG RUNCIT?

  2) Product

-Product memainkan peranan utama.
-Adakah mudah untuk dijual ?
-SUPERBRAND?
-Kebaikan pada pengguna ?
- Ada LIFETIME WARRANTY?

  3) Plan Marketing

-Plan yang ditawarkan menarik dan mudah untuk diikut . Senang kan pelanggan.
-Masa yang diambil untuk capai kedudukan tinggi dalam syarikat ? 1 tahun, 2 tahun? 5 tahun ?

  4) Kumpulan / Group

-Semangat berkumpulan amat  penting, untuk membimbing diri kita ke jalan yang betul.
-Bile ber'business' dalam kumpulan, ianya bertambah seronok dan mudah.

  5) Diri Sendiri /Yourself

Paling penting dalam bisnes ini kita kena BERUSAHA dan BERSEMANGAT untuk berubah dan jangan malas untuk menuntut ilmu ..
FOLLOW THE LEADERS, CONFIRM BERJAYA!
demgan TOP LEADERS CIRCLE impian anda bakal tercapai.


PELUANG PERNIAGAAN TERBUKA PADA SEMUA YANG RAJIN & BERSUNGGUH DENGAN MODAL KECIL MAHUPUN BESAR UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN ONLINE!!

KAMI SUDI MEMBERI BIMBINGAN & TUNJUK AJAR
BOLEH CEPAT2 WHATSAPP 011-25230786
PULANGAN 100%
BONUS + UNTUNG RUNCIT 4-5-6 ANGKA

FREE TRAINING FREE COACHING
  ILMU BERNIAGA PERCUMA
  PRODUCT TERLARIS
 
SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK
  BB PLUS COLLAGEN
  MINERAL COFFEE
  GARAM BULUH

  PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
  BIO VELOCITY SLEEP MATE
  BIO ZONE FOOD PURIFIER
  HERBA MAHARANI


HUBUNGI RAKAN KONGSI SAYA YANG
BERDEKATAN DENGAN ANDA.
 
MEREKA SEDIA MEMBANTU ANDA


NUZUL
017-9450512
PAHANG

VIVIANA GRACE LIONEL
016- 895 9030
SARAWAK

NUR RASYIDAH OMAR
011-1946 1076
MELAKA

HASLIZAHANUM
013-949 8276
SABAH

  With LoVe TLC

No comments:

Post a Comment